7000 euro opgehaald voor JamboMama!


Onze crowdfundingcampagne van 2018 is afgesloten. Van een totaal van 48 donateurs, hebben we bijna 7000 euro ontvangen. Dat is een schitterend bedrag voor dit aantal donateurs. Allen die hiertoe hebben bijgedragen heel veel dank!

We zijn nog niet aan het bedrag dat we eigenlijk nodig hebben om onze partners in Bunda in staat te stellen JamboMama! in te voeren, maar het is genoeg om te beginnen. Dit jaar hebben we zo’n 1000 mensen aangeschreven. Ik vertrouw erop dat velen van jullie die dit lezen alsnog een duit in het zakje zullen doen. Onze website, Facebook-pagina en ons permanente giftformulier op het HelloAsso-platform blijven open voor giften door het jaar heen. Een wonderbaarlijke schenking voor Kerstmis, Nieuwjaar of Driekoningen blijft dus tot de mogelijkheden behoren en zou grote vreugde veroorzaken!

Wij vertrouwen erop dat eenieder die dit leest met sympathie en belangstelling zal blijven denken aan SAHFA’s project Veilig Moederschap voor de Vrouwen van Bunda en dat sommigen die nu niet mee konden doen dit alsnog willen doen als het hen beter uitkomt. Voor velen van u bleek het nogal lastig te zijn om een schenking te doen via het Franse platform, sommigen hebben het zelfs maar opgegeven. Onze excuses hiervoor, we denken na over een gemakkelijkere procedure.

JamboMama! is een duurzaam, eigentijds antwoord op het probleem van slechte zwangerschapsbegeleiding, dat wordt door potentiële gebruikers onmiddellijk ingezien. Vraag naar het invoeren van de app komt van verschillende kanten, maar de vrouwen van Bunda krijgen nu voorrang. We hebben het begrote bedrag niet meteen in zijn geheel nodig, dus als leden hun jaarlijks bijdrage betalen en we krijgen regelmatig giften binnen, hoe klein ook, dan kunnen we onze belofte aan Bunda nakomen.

Ieder van u willen wij namens de partners in Bunda en de vrouwen van Bunda hartelijk bedanken voor hun financiële morele en praktische steun.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *