Oprichting SAHFA-stichting


Onze SAHFA-vereniging telt momenteel bijna 80 leden. We moeten dit jaar naar 200 betalende leden gaan en over 5 jaar naar 1000. Om meer financiering door de leden en institutionele donoren aan te trekken, zijn wij, de oprichters, van plan om voor het einde van dit jaar een SAHFA-stichting op te richten ter ondersteuning van de SAHFA-verenigingsbeweging.

Onze nationale SAHFA teams kunnen dan samenwerken met SAHFA-international door hen backstop en gerichte, korte termijnondersteuning voor investeringen en pilots te bieden. En uw voorzitter kan met pensioen gaan en het roer overdragen aan een jongere, daadkrachtige en gepassioneerde opvolger! Word lid of hernieuw uw lidmaatschap!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *