SAHFA’s eerste ALV, klein maar fijn


Op 10 december 2017 hielden we onze eerste ALV. De vergadering was niet druk bezocht, alleen de dappersten die niet ver weg woonden, hadden zich op de gladde wegen in de ijzige kou gewaagd en waren gelukkig veilig tot aan SAHFA’s hoodkwartier geglibberd. Deze stoere dames en heren willen we hierbij nog uitbundig bedanken. Zelfs deelname via Skype bleek vrijwel onmogelijk vanwege het stormachtige weer overal. De volgende ALV staat gepland op 27 mei 2018. Stormkans miniem, vorstkans nul.

Aangenomen voorstellen:

• We gaan vrouwelijke leden werven in Tanzania en andere landen waar JamboMama! kan worden ingevoerd.

• We moeten meer actieve leden krijgen om van SAHFA een sterke beweging te maken; Engels wordt de werktaal voor interne communicatie en communicatie met de partners in Tanzania.

• De ledenbijdrage is vastgsteld op 25 euro per jaar in 2018.

• Om meer leden in staat te stellen de ALV bij te wonen, is laatste week van mei gekozen voor de volgende bijeenkomst. Dan is het zacht weer en houdt de WHO haar ALV – de World Health Assembly (WHA). Daarvoor komen honderden militanten voor toegang tot goede gezondheidszorg voor iedereen naar Genève. Voor SAHFA-leden die dat eens willen meemaken, stellen we twee badges beschikbaar. Bij interesse graag op tijd laten weten via contact@sahfa.org, registratie neemt heel wat tijd in beslag.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *