Belangstelling voor JamboMama! groeit


Dankzij een kersvers nieuwe partnerschap met een Frans artsenechtpaar wordt JamboMama! binnenkort ook getest in een nieuw ziekenhuis in Liberia, in Foya, een district aan de grens met Guinee Conakry en Sierra Leone. We denken dat het in september of oktober zover zal zijn.

In Juni gaat de president van SAHFA een kraamkliniek op het platteland van Kenia bezoeken (op ongeveer drie uur rijden van Nairobi). Het ziekenhuis heeft zo’n 80 bevallingen per maand. We gaan een voorstudie maken, om te bepalen hoe JamboMama! daar zou kunnen worden ingevoerd en wat er moet gebeuren om het systeem rijp te maken voor de app.

Meer weten? Meedoen? Mail naar contact@sahfa.org.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *