Succesvolle crowdfunding voor JamboMama!


Beste vrienden,

Uit naam van het dagelijks bestuur van SAHFA en het JamboMama! projectteam, maar vooral ook uit naam van de vrouwen die hun zwangerschappen overleven en de kinderen die hun moeders behouden, wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor jullie geweldige steun om ons te helpen ons JamboMama! pilot project in Tanzania te starten.

We hebben in totaal 11 204 euro opgehaald. Dat zou ons nooit gelukt zijn zonder jullie gulle bijdragen. Maar de morele steun die jullie geldelijke bijdragen ons geven is net zo belangrijk voor ons als de financiele steun.

Hoe kunt u JamboMama! blijven steunen?
Blijf SAHFA volgen en word lid van onze vereniging om van JamboMama! de beste mobiele communicatiehulp te maken voor zwangerschapsbegeleiding en om vrouwen mondiger te maken over hun gezondheid.

Je zult onze nieuwsbrieven automatisch ontvangen, maar blijf ook vooral onze website volgen onze en Facebook pagina. Schrijf ons je ideeƫn, suggesties, links, of gewoon goed nieuws dat je wilt delen.

We hebben ook vrijwilligers nodig met bestuurservaring, boekhouders, netwerkers, mobiele technologie slimmerds en fondsenwervers. Meld je aan via contact@sahfa.org als je een actief lid wilt worden van de SAHFA vereniging om ons te helpen het JamboMama! project uit te voeren.

Je kunt ook JamboMama! op regelmatige basis financieel blijven steunen via HelloAsso.

We willen dat JamboMama! alle initatieven versterkt en coƶrdineert om de moeder-en kindsterfte terug te dringen en van iedere zwangerschap een veiligere, blijdere ervaring maken met een gezonde moeder en kind als normaal resultaat.

Hartelijke groet,

Laetitia van Haren
Voorzitter en oprichter van SAHFA

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *