West-Congo: een relay antenne voor Itere Mbang


In Kalo, de dichtstbijzijnde stad op 28 km van Itere Mbang waar ik in december 2021 de nieuwe kraamkliniek Leyna Ositeire bezocht, plaatste Telecom Orange eindelijk hun lang beloofde antenne. Nu moeten we zorgen dat dit het privégebruik van onze JamboMama! app in de dorpen bediend door de Leyna Ositeire-kliniek mogelijk maakt. De kliniek heeft ook goed internet nodig voor vlottere en veiligere administratieve en financiële transacties. Nog meer reden om een rely antenne op te zetten.

Een voorstel om het medisch centrum te voorzien van stromend water en een correct afvalwaterbeheer is ingediend bij een internationale donor. We willen het waterbeheer verduurzamen met een digitale zorg- en onderhoudsapp. We hopen zo dat het voorstel zal worden goedgekeurd!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *