Help JamboMama!: boek een hotel


We zijn blij mede te delen dat we een nieuwe mogelijkheid hebben om fondsen te werven voor SAHFA.

We hebben ons aangemeld voor het Booking.com Community Program. Het Community Program is a nieuw programma waarin Booking.com samenwerkt met communities and verenigingen wereldwijd om ze te helpen bij hun fondsenwerving. Van elke boeking van een hotel of appartement die via onze link wordt gemaakt krijgen wij 7,5 procent commissie.

Booking.com is biedt meer dan 1.000.000 accomodaties wereldwijd. Booking.com garandeert de beste prijs voor alle soorten accommodaties, van kleine, door families beheerde bed & breakfasts tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen. Dus of het nu om een gezinsvakantie, een zakenreis of een ander tripje gaat, sla de link op in je favorieten en help SAHFA wat extra fondsen te werven, elke keer dat je reis boekt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *