Tanzania missie 2022: Melkbar in Dodoma


We begonnen aan de lange rit naar Dodoma, om een jonge vrouw te ontmoeten die een microkrediet had gekregen van ons om haar zuivelbedrijf uit te breiden en te moderniseren. Met een melkbar waar je koffie en thee met of zonder melk, yoghurt en smoothies kunt krijgen, maar ook melk bestellen voor thuisbezorging, of daar afhalen en iets drinken aan de chique melkbar terwijl je bestelling wordt klaargemaakt.

De bedoeling is dat ze de JamboMama! app meeneemt in haar promotionele acties: een WhatsApp-groep of Facebook-pagina voor klanten met advies over gezonde voeding en levensstijl, met extra aandacht voor de voeding en gezondheid van zwangere vrouwen en het aanbieden van de JamboMama! app. SAHFA zal haar coachen in de promotie van JamboMama! Het is haar bijdrage aan SAHFA in ruil voor de steun die ze kreeg om haar bedrijf op te zetten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *