JamboMama! weldra in Nigeria..?


Een internationale influencer bracht ons in contact met een Nigeriaanse programmeur die ons voorstelde om de Nigeriaanse markt te verkennen met een online enquête. We hebben samen een aantal vragen opgesteld, die aardig wat antwoorden hebben opgeleverd. De meeste de artsen, vroedvrouwen en verpleegkundigen dachten dat zo’n app ze wel kon helpen hun zorg voor zwangere patiënten te verbeteren. Artsen zijn chronisch overwerkt in Nigeria.

Als JamboMama! naar Nigeria komt, is het met een heel andere aanpak dan in Tanzania. Vanaf het begin moet er een zakelijk belang inzitten voor een lokale IT-dienstverlener. Als JamboMama! uitvliegt daar is dat op eigen vleugels. Donorfinanciering zal proportioneel afnemen. Maar dat is een gevolg van de ontwikkeling die we doormaken dankzij uw steun. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *