Tanzania missie 2022: Dorpsronden lopen


Belangrijke feedback die ons team had gekregen, was dat de wijkconsulenten zich buitengesloten voelden omdat ze geen eigen ingang in de app hadden om hen te helpen hun werk te structureren zoals de medisch opgeleide staf. In antwoord op die vraag heeft onze programmeur een aparte ingang (versie) gemaakt voor wijkconsulenten. Naast de namen van aanstaande moeders staat erin hoe ver de zwangerschap is gevorderd. De wijkconsulenten maken tegenwoordig volledig deel uit van het prenatale en postnatale zorgsysteem. Steeds meer taken worden aan hen toevertrouwd om de last van medisch geschoolde staf te verlichten. Zonder hun actieve bijdrage loopt het systeem vast.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *